Selva de Rómulo Gallegos

La ruta Selva de Rómulo Gallegos és un recorregut inèdit. Mai abans s’havia traçat una ruta pel sud de Veneçuela seguint la narrativa de l’escriptor veneçolà Rómulo Gallegos. Amb aquesta ruta literària viuràs l’experiència de recórrer la Guayana, la regió que ocupa gairebé la meitat del territori veneçolà, a partir de la mirada d’un autor per al qual era indispensable viatjar als llocs on s’ambientaven les seves novel·les.

L’itinerari segueix el viatge del protagonista de la novel·la Canaima, un personatge amant de l’aventura. Una ruta en què descobriràs una regió solcada per abundants corrents d’aigua i transitada per cercadors d’or, sarrapia, diamants i cautxú. Un viatge únic que revela la riquesa que va motivar Gallegos a narrar el paisatge de l’estat Bolívar.

La ruta recorre el territori Yuruari evocant la història dels pobles que el conformen, s’acosta a la selva tropical i acaba de la mà dels indígenes pemones, amb qui coneixeràs el costat occidental de la Gran Sabana, una àrea de difícil accés i impressionants tepuyes i cascades.

Torneu a Rutes

 

“La crònica actual de selves, racons y poblats.” Lorena González, El Nacional.

Rutadeautor_calltoattention
Rutadeautor_calltoattention

"Ruta de autor... una nueva forma de entender los itinerarios del turismo cultural que están, ya, marcando el futuro. Su significación los convierte, a nuestro juicio, en termómetro de tendencia."
Xavier Antich,
La Vanguardia

Junio  2019
Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30