Sant Jordi entre bastidors

La ruta Sant Jordi entre bastidors és un recorregut per l’Eixample el Dia Internacional del Llibre i de Sant Jordi. Rebre flors i llibres és per a molts una alegria, però darrere d’aquesta festa hi sol haver una àrdua planificació.
Amb aquest itinerari reflexionem sobre els orígens d’aquesta celebració a Catalunya i sobretot ens endinsem en la dinàmica dels preparatius per part de les editorials, els llibreters i els venedors de roses. D’on procedeixen els milions de roses? Quines novetats reserven les editorials per al dia de Sant Jordi? Quants treballadors s’allisten a les llibreries i als llocs al carrer per fer front als lectors d’última hora? La ruta Sant Jordi entre Bastidors és un passeig inèdit que convoca diferents històries i perspectives per mostrar el desplegament comercial que acompanya la festa del dia de Sant Jordi.
Cada any, juntament amb la realització de la ruta, vam imprimir un fanzine que reuneix els nostres textos sobre la transformació de la ciutat cada 23 d’abril i diversos acostaments a la labor dels que fan possible la producció del llibre.

Torneu a Rutes

 

“L'experiència a partir d'una relació complexa entre la subjectivitat del visitant i les subjectivitats locals.” Xavier Antich, La Vanguardia.

Rutadeautor_calltoattention
Rutadeautor_calltoattention

"Ruta de autor... una nueva forma de entender los itinerarios del turismo cultural que están, ya, marcando el futuro. Su significación los convierte, a nuestro juicio, en termómetro de tendencia."
Xavier Antich,
La Vanguardia

Junio  2019
Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30