Llums i ombres de la Rambla: teatres, burgesia i misèria

La Rambla és un passeig pel qual circula molta gent, una passarel·la en què s’exhibeixen diversos personatges. Has pensat mai la Rambla com un teatre a l’aire lliure? I què en saps, dels teatres a porta tancada que hi ha en aquest bulevard? Amb aquesta ruta coneixeràs els orígens d’aquest espai urbà, els seus principals teatres i les històries que han modificat aquest paisatge.

La ruta Llums i ombres de la Rambla és un recorregut que rastreja les transformacions d’aquest passeig i es pregunta per les empremtes d’aquests canvis a les façanes d’avui. Aquest itinerari recorre un tram específic de la Rambla: des del Pla de la Boqueria, al voltant del mercat i el Gran Teatre del Liceu, fins a l’anomenat Pla de les Comèdies, davant de l’antic Teatre de la Santa Creu. En el traçat de la relació de la Rambla amb el seu entorn contraposem la visió de dos escriptors: Jean Genet i Sergio Pitol. El trànsit cap a la part baixa de la Rambla també inclou una breu passejada pels carrerons del Raval i el recorregut del carrer Escudellers.

Sortides: sota comanda (grup mínim de 8 persones)
Inici: Palau de la Virreina
Final: carrer Escudellers
Horari: 19:30
Durada: 2 hores
Preu: 10 euros (imprescindible reserva prèvia)

Torneu a Rutes

 

 

"Va ser una nit màgica amb Ruta autor... Un recorregut fascinant per la Rambla i el Raval." Marta Delclòs.

Rutadeautor_calltoattention
Rutadeautor_calltoattention

"Ruta de autor... una nueva forma de entender los itinerarios del turismo cultural que están, ya, marcando el futuro. Su significación los convierte, a nuestro juicio, en termómetro de tendencia."
Xavier Antich,
La Vanguardia

Junio  2019
Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30