Exploradors de Canaima

Amb la ruta Exploradors de Canaima coneixeràs un dels llocs més emblemàtics de Veneçuela a través d’una experiència viatgera única. La ruta comença a Ciudad Bolívar, antiga capital de Veneçuela, i té com a destinació l’Auyantepuy, l’elevat i abrupte altiplà des d’on es precipita la caiguda d’aigua més alta del món: el Salt Àngel o Kerepakupai Vena.

És un recorregut que fem conjuntament amb els indígenes pemones coneixedors de la zona. És una ruta d’aventura i alhora històrica perquè revela la sorprenent riquesa cultural que ha estat amagada sota l’exuberant natura. Aquest itinerari recupera la memòria de l’Auyantepuy a través dels relats dels primers exploradors.

És un viatge amb el qual descobriràs les principals expedicions a la regió, les aportacions de les excursions més importants, les llegendes indígensque caracteritzen el lloc i les més variades imatges literàries i fotogràfiques de la Guayana veneçolana i els rius que la solquen.

Torneu a Rutes

 

"Recorreguts que es diferencien dels típics itineraris de viatges veneçolans.” Ariana Briceño-Rojas, El Nacional.

Rutadeautor_calltoattention
Rutadeautor_calltoattention

"Ruta de autor... una nueva forma de entender los itinerarios del turismo cultural que están, ya, marcando el futuro. Su significación los convierte, a nuestro juicio, en termómetro de tendencia."
Xavier Antich,
La Vanguardia

Junio  2019
Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30